Nya processledare till Ideell arenas nätverk

Två av Ideell arenas nätverk får nya processledare. Peter Moilanen kommer att leda Opinionsbildarnätverket och Erik Albenius kommer att leda Nätverket för strategisk ekonomistyrning.

Ideell arena har i dagsläget 17 nätverk där personer i ledande ställning får möjlighet att träffas för att dela med sig av sina erfarenheter och ta del av forskning om den ideella sektorn. Nu har två av nätverken fått nya processledare efter att Mattias Hjelmberg och Ola Segnestam Larsson har slutat.

Peter Moilanen blir ny processledare för Opinionsbildarnätverket. Han arbetar vanligtvis på studieförbundet Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet och är chef för Narkotikapolitiskt center, tidigare har han även varit generalsekreterare för IOGT-NTO. Erik Albenius är auktoriserad revisor och arbetar på konsultföretaget PWC med inriktning på den ideella sektorn.

– Det är glädjande att vi fått in två kompetenta processledare från våra samverkanspartners. Det visar inte minst hur fint Ideell Arenas partnerskap och våra utökade nätverk fungerar, där alla bidrar i utvecklingsarbetet, säger David Gustafsson, verksamhetsutvecklare på Ideell Arena med ansvar för nätverken, i ett pressmeddelande.

Login