Transporttopp går till kommunikationsbyrå

Søren Poulsgaard Jensen, tidigare chef för färjerederiet Scandlines, har ett nytt bolagsengagemang i styrelsen för kommunikationsbyrån Ehrenberg Sørensen. 

Poulsgaard Jensen lämnade Scandline i september förra året efter nio år på chefsposten. Vid årsskiftet blev han medlem i styrelsen för ESVAGT, ett bolag som arbetar med maritim transport av bland annat olja och gas. Han har också suttit på flera höga positioner inom Møller-Maerskgruppen, som är ett av världens största containerrederi.

Den före detta toppchefen tar nu plats i Ehrenberg Sørensens styrelse och blir senior rådgivare på området strategi och affärsutveckling.

”Sedan jag lämnade Scandlines i höstas, har jag tagit mig tid till att ladda batterierna och utvärdera olika förslag om hur jag bäst ska använda mig av min expertis och energi. Jag har arbetat med Ehrenberg Sørensen kommunikation under min tid hos Scandlines och alltid uppskattat deras nischade, jordnära och lösningsorienterade syn på konsultverksamhet”, skriver Søren Poulsgaard Jensen i ett pressmeddelande

Login