Jan Röman

Om mig

Efter DÖ bestämde jag mig, aldrig mer Alliansen. Detta svek mot väljarna var ett brott mot demokratiska principer. Jag anslöt mig då till MED som har lösningar på de problem vi har idag med höga skatter, politisk vänskapskorruption och alldeles för många myndigheter. Vi behöver en bättre skola och att det ska löna sig att utbilda sig och starta företag. Sverige behöver nytänkande och ett mål.

Fakta

Yrke
Privat anställd/egenföretagare
Ålder
66 år

Mer om

janroman.dhis.org
Twitter
Facebook

Skola utbildning företagande integration

Sverige behöver en skola i världsklass för att klara framtiden. Det måste löna sig att utbilda sig och att starta företag. Skattesystemet måste reformeras. Integrationen måste ses över och kompetensutvisningar stoppas. Staten måste spara genom att avskaffa flera myndigheter. Polis, rättsväsende och försvaret måste få ökade anslag.

Har arbetat: inom tillverkningsindustrin på ett sjukhem för äldre som forskare i teoretisk fysik på ABB Corporate Research som konsult/egenföretagare riskhantering på Nasdaq Finansinspektionen försäkringsrisker, SHB riskavdelning chef för marknads och kreditrisker, Swedbank riskanalytiker Robur univ. adjunkt matematisk finans författare risk & värdering Tekn. Lic. i teoretisk fysik.

Hur enig är du med Jan Röman?

Svara på 27 frågor och få svaret

Gör testet