Lars-Arne Staxäng

Om mig

Jag brinner för att förbättra politiken inom flera områden. Det gäller inte minst inom skol och familjepolitiken. Jag är också intresserad av rättsfrågorna, samt integrations och migrationspolitiken. Men dessutom så är jag intresserad av äldrefrågorna, och äldres pensioner, där jag är talesman för Moderaterna.

Fakta

Yrke
Riksdagsledamot
Ålder
68 år

Mer om

www.larsarnestaxang.se
Twitter
Facebook

Ge människor större frihet i sina liv!

Sverige är på många sätt ett bra land att leva i. En av grundförutsättningarna för detta är att människor har ett arbete att gå till och att det finns sysselsättning till många. Det ger välstånd och möjligheter för människor. Men det finns tyvärr också människor som inte kommit in i det svenska samhället, och lever i ett utanförskap. I Sverige så arbetar man och försörjer sin familj.

Jag är utbildad elingenjör, och har arbetat som lärare i naturvetenskapliga ämnen i 4 år i Tanum. Efter detta så utbildade jag mig till lokförare, som var en gammal pojkdröm. Jag började med politik på 1980-talet i Lysekil. Jag kom in i Riksdagen år 2006. Jag är en gift med Agneta och vi har 4 barn och 9 barnbarn.

Hur enig är du med Lars-Arne Staxäng?

Svara på 27 frågor och få svaret

Gör testet