Årets volontär stöttar Härjedalens hbtqi–personer

William Stenvall Zetterström, engagerad i RSFL Jämtland Härjedalen har utsetts till Årets volontär av Volontärbyrån. Utmärkelsen delades ut i samband med internationella frivilligdagen den 5 december. 

Årets volontär delas ut av organisationen Volontärbyrån och går till en person som utmärkt sig inom ideellt arbete. År 2021 går priset till William Stenvall Zetterström som är styrelseledamot och sekreterare för RSFL Jämtland Härjedalen. 

– Frivilligdagen ger oss möjlighet att sätta ljus på det enastående engagemang som finns i Sverige. Fler än fyra miljoner personer engagerar sig ideellt i Sverige och vi vill visa på vikten och värdet av det. William är en fantastisk representant för alla som varje dag gör skillnad i vårt samhälle, säger Volontärbyråns verksamhetschef Maria Alsander, i ett pressmeddelande

Zetterström har lyckats femdubbla lokalorganisationens medlemsantal och integrerat samefrågan i sitt arbete genom att inkludera fler i föreningens aktiviteter. Han har också utvecklat och moderniserat föreningens kommunikation.

Login