De får fortsätta leverera IT-infrastruktur till staten

Proact är en av sju leverantörer som får vara med och leverera IT-infrastruktur till det offentliga Sverige, genom att ha tecknat Kammarkollegiets nya ramavtal för Datacenter.

Proact är en av bolagen som nu får förnyat förtroende att leverera inom ramavtalet, efter att de också varit med inom det tidigare avtalet som löpte ut mars 2021. På grund av pågående överprövningar har det dröjt att få på plats nya avtal.

– Det är glädjande att ramavtalet äntligen är i hamn och på Proact ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete med alla våra kunder i det offentliga Sverige. Vi kan både erbjuda marknadsledande lösningar för modern IT-infrastruktur och bistå med kompetens som de efterfrågar för att driva fortsatt digitalisering, säger Lena Eskilsson, VD för Proact IT Sweden AB, i ett pressmeddelande.

Det nu tecknade ramavtalet, som rör anbudsområdet Server och lagring, uppskattas till 3,1 miljarder kronor. Bland Proacts svenska kunder inom offentliga verksamheter återfinns bland annat Västra Götalandsregionen, universiteten i Göteborg och Örebro och Lantmäteriet.

Forrige artikel Divisionschef på Svenska kraftnät blir ny energi-gd Næste artikel Jakob Lagercrantz har avlidit Jakob Lagercrantz har avlidit