Hon går från Naturvårdsverket till Återvinningsindustrierna

Maja Cederlund är ny hållbarhetschef på branschorganisationen Återvinningsindustrierna. Hon kommer närmast från Naturvårdsverket.

Maja Cederlund är miljöekonom och har en bakgrund från Naturvårdsverket, Fossilfritt Sverige och Klimatpolitiska rådet. Nu blir hon Återvinningsindustriernas nya hållbarhetschef.

– Med ökad återvinning och användning av återvunna material kan våra medlemmar bidra till att Sverige når sina miljö- och klimatmål. Jag hoppas även att jag med min erfarenhet kan bidra till att vi som bransch tar nästa steg i klimatomställningen, både själva och som möjliggörare för andra branscher, säger Maja Cederlund i ett pressmeddelande.

Forrige artikel Vårdveteran förslås som ny styrelseordförande för Friluftsfrämjandet Vårdveteran förslås som ny styrelseordförande för Friluftsfrämjandet Næste artikel Anders Borg nominerad till ny ordförande för LKAB Anders Borg nominerad till ny ordförande för LKAB
Budgetbeskedet: Skogsstyrelsen hoppas slippa uppsägningar

Budgetbeskedet: Skogsstyrelsen hoppas slippa uppsägningar

Skogsstyrelsens får en rejäl anslagsökning i finansminister Svantessons budget vilket gläder såväl generaldirektören som branschorganisationen Skogsindustrierna. Men många myndigheter på miljöområdet får mer begränsade tillskott och alla branschorganisationer är inte glada.