Managementkonsult går till hälsobyrå

Konsulten Erika Lokatt byter från Helseplan till Gullers grupp.

Erika Lokatt, som är teknologie doktor i industriell ekonomi och organisation från KTH, är ny på jobbet som senior konsult på hälsobyrån Gullers grupp.

Hon kommer närmast från en liknande roll på Helseplan.

– Jag trivs när det är riktigt komplicerat. Att lösa upp knutar, hitta nya arbetssätt och därmed förflytta hela verksamheter framåt är min drivkraft, säger Lokatt i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har hon erfarenhet av att driva digitaliseringsprojekt i Region Stockholm, Västland och Skåne. På senare tid har hon arbetat med vaccineringen för covid-19 i huvudstadsområdet.

Forrige artikel Chef på Folkhälsomyndigheten blir gd Chef på Folkhälsomyndigheten blir gd Næste artikel C-topp ska utvärdera covidvaccineringen
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom. 

Så mycket får myndigheterna

Så mycket får myndigheterna

Kriminaliteten och säkerhetsläget präglar regeringens fokus i budgeten. Försvarsmakten, Polismyndigheten och Kriminalvården är de myndigheter som får mest.