Ny fastighetschef på Stena fastigheter

Emmelie Sjögren är ny fastighetschef på Stena fastigheter i Göteborg. 

Sjögren kommer ha ansvar för bolagets fastigheter i centrala Göteborg, Kungsbacka, Askim och Mölndal. Hon har jobbat på Stena fastigheter i sex år, bland annat som projektledare och fastighetsutvecklare, och började sin nya tjänst den 1 december. 

- Jag är tacksam för de lärdomar och möjligheter jag fått hittills och ser fram emot fler. Med min bakgrund och erfarenheter från olika delar av verksamheten hoppas jag kunna bidra med insikter och innovation in i min nya roll och ser fram emot vår fortsatta resa med bolaget, säger Emmelie Sjögren enligt ett pressmeddelande. 

 

Forrige artikel Hon lämnar Locum efter fem år som vd Næste artikel Bäckström Johansson (SD) klar som partisekreterare – men lämnar inte energipolitiken helt Bäckström Johansson (SD) klar som partisekreterare – men lämnar inte energipolitiken helt
Regeringen vill spara in på Sveriges riksarkitekt

Regeringen vill spara in på Sveriges riksarkitekt

Regeringen drar in på finansieringen till Sveriges riksarkitekt. Det framgår i budgeten för 2025 som nu presenterats. ”Risken är ju förstås att det vi bygger blir fulare och mindre hållbart”, säger Tobias Olsson, Sveriges arkitekter.