Volontärbyråns projektledare går till Röda korset

Maria Sandegård, projektledare på Volontärbyrån, är ny verksamhetsutvecklare på Röda korset.

Under sin tid på Volontärbyrån har hon lett ett samarbete med Stockholms stad för att motverka ofrivillig ensamhet bland äldre.

Tidigare har Sandegård varit projektledare på En frisk generation och idrottskoordinator inom Equmenia. Hon har en kandidatexamen i idrotts- och hälsoundervisning.

Fokus på migranter

Maria Sandegård jobbar från och med den 8 augusti som verksamhetsutvecklare inom det hälsofrämjande området på Röda korset. Hennes fokus blir på hälsofrämjande verksamheter för och med migranter, skriver hon på Linkedin.

Forrige artikel Nu har arbetet börjat för Danielsson på SKR Næste artikel Chef på Folkhälsomyndigheten blir gd Chef på Folkhälsomyndigheten blir gd
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom. 

Så mycket får myndigheterna

Så mycket får myndigheterna

Kriminaliteten och säkerhetsläget präglar regeringens fokus i budgeten. Försvarsmakten, Polismyndigheten och Kriminalvården är de myndigheter som får mest.