Hon är ny ordförande för Hela människan

Efter tio år har Anders Persson valt att lämna ordförandeposten för Hela människan. Under organisationens årsstämma tidigare i maj valdes Hannah Kroksson till ny ordförande.

Hela människan bedriver socialt arbete för utsatta människor och organisationen har verksamhet på över 60 platser i landet. Arbetet vilar på kristen grund och ett antal trossamfund med tillhörande underorganisationer är huvudmän för organisationen. Under årsstämman i april valde Anders Persson att avgå efter att ha varit styrelsens ordförande de senaste tio åren.

Hannah Kroksson valdes till ny ordförande. Hon var tidigare vice ordförande i styrelsen och har utöver Hela människan även styrelseengagemang i Sensus och Forum – idéburna organisationer med social inriktning. Hon är dessutom generalsekreterare för Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer. I Hela människans styrelse representerar Hannah Kroksson Svenska kyrkans unga, en av organisationens huvudmän.

Forrige artikel Ny generaldirektör för Specialpedagogiska skolmyndigheten Ny generaldirektör för Specialpedagogiska skolmyndigheten Næste artikel Han är Årets naturfotograf Han är Årets naturfotograf
Trots kritiken – myndigheter slås samman

Trots kritiken – myndigheter slås samman

Regeringen går vidare med förslaget att slå samman Myndigheten för stöd till trossamfund med Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Däremot kommer Konstnärsnämnden inte att inordnas i Statens kulturråd.