Miljöpartiets kanslichef slutar

Hanna Bisell lämnar uppdraget som chef för Miljöpartiets riksdagskansli. Hon ska i stället ägna sig åt ledarskapsutveckling. 

”Det har varit en lärorik och spännande tid där jag byggt upp det nya gemensamma kansliet för partiet och riksdagsarbetet, skapat struktur, utvecklat processer och fokus på mål”, skriver Hanna Bisell i ett inlägg på Linkedin.

Bisell kom till Miljöpartiets kansli i början av 2023. Efter framgången i Europaparlamentsvalet väljer hon nu att i stället återvända till Ledarinstitutet för att arbeta med ledarskapsutveckling. Hon kommer även ta uppdrag som konsult.

Fram till och med 2018 arbetade Hanna Bisell för Unionen, bland annat som senior rådgivare, kanslichef och marknadschef. 

 

Forrige artikel Han blir ny generaldirektör för Socialstyrelsen Han blir ny generaldirektör för Socialstyrelsen Næste artikel Hon efterträder V-profil i riksdagen
Miljardförstärkning av Regeringskansliet: ”Krävs resurser”

Miljardförstärkning av Regeringskansliet: ”Krävs resurser”

300 miljoner kronor extra till Regeringskansliet föreslås i budgeten nästa år för att fullfölja regeringens reformagenda. Under mandatperioden kommer regeringen ha ökat budgeten för den egna myndigheten med nära 30 procent. ”Det finns behov inom många områden”, säger Elisabeth Svantesson (M).