Brysselbubblan svarar på knepiga EU-frågor och diskuterar Pamela Anderson

PODD. Varför är det bara tolv stjärnor i EU-flaggan? Vilka är de sämsta EU-parlamentarikerna? Dessa och andra frågor ger journalisterna Sigrid Melchior och Teresa Küchler svar på i veckans Brysselbubblan. Där de också diskuterar Pamela Andersons "briljanta" inhopp i EU-debatten. 

Av: Sigrid Melchior och Teresa Küchler

Veckans Brysselbubblan är en jubileumspodd: hela 50 program fulla med både skvaller och tunga analyser har era poddvärdinnor nu sänt från en utsiktsplats mitt i EU-kvarteret i Bryssel. För att fira har de låtit den trogna lyssnarskaran stå för ämnesvalen. Men det blir också återigen lite prat om, numera, Europas bästa baddräktsdrottning. 

Forrige artikel Så vill Skyttedal göra skillnad i EU Så vill Skyttedal göra skillnad i EU Næste artikel Kvartett får ansvar att utreda glyfosat Kvartett får ansvar att utreda glyfosat
Miljörörelsen om Roswall: ”Verkar inte direkt progressiv”

Miljörörelsen om Roswall: ”Verkar inte direkt progressiv”

Jessika Roswalls utnämning till miljökommissionär möts med skepsis från miljörörelsen. Flera miljöorganisationer ser henne inte som en grön profil och är oroliga för vad det innebär för den europeiska miljöpolitiken de kommande fem åren.