Maktsalongens grundare går till PR-byrå

Sara Haraldsson, som senast kommer från tjänsten som chef för engagemang och påverkan på Fairtrade Sverige, tillträder ett uppdrag som PR-konsult på Westander.

Det nya jobbet ska hon arbeta med samhällspåverkan på affärsområdet Politik och opinion. År 2011 grundade hon den ideella jämställdhetsorganisationen Maktsalongen och var generalsekreterare under drygt nio år. Hon har också haft styrelseuppdrag för LSU – Sveriges ungdomsorganisationer och Röda Korsets ungdomsförbund, samt suttit i Reklamombudsmannens opinionsnämnd.

– Samhällsengagemang har alltid varit viktigt för mig och jag har länge arbetat med påverkan och förändring. På Westander kommer jag nu få möjlighet att hjälpa fler företag att påverka samhället i en positiv riktning, säger Sara Haraldsson, i ett pressmeddelande.

{{toplink}}

Forrige artikel Abortkritisk ledamot tar Adaktussons plats Næste artikel Han byter chefsroll inom Försvarsmaktens materielverk
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.