Ny generalsekreterare till Skolidrottsförbundet

Elin Nordmark blir ny generalsekreterare för Skolidrottsförbundet efter Jonas Leth.

Tidigare generalsekreterare Jonas Leth lämnar generalsekreterarposten för att bli distriktsidrottschef för RF-SISU Stockholm. 

Den 21 oktober tar Elin Nordmark vid som ny generalsekreterare. Nordmark kommer från rollen som biträdande kanslichef vid finansroteln i Stockholms stadshus.

– Jag ser mycket fram emot att få axla rollen som generalsekreterare för Skolidrottsförbundet. Jag brinner för ungas engagemang och rätt till rörelse och utifrån min bakgrund i politiken ser jag att skolidrottsförbundet har en viktig roll att spela för att möta aktuella samhällsutmaningar. Det är en spännande tid för förbundet och jag ser fram emot att tillsammans fortsätta utveckla skolidrotten i Sverige, säger hon i ett pressmeddelande

Forrige artikel Han föreslås blir bostadskommissionär Han föreslås blir bostadskommissionär Næste artikel De föreslås till Riksbankens jubileumsfonds styrelse
Så mycket får myndigheterna

Så mycket får myndigheterna

Kriminaliteten och säkerhetsläget präglar regeringens fokus i budgeten. Försvarsmakten, Polismyndigheten och Kriminalvården är de myndigheter som får mest.