Omorganisation i Bokloks ledning

Boklok organiserar om i bolagets ledning för ökad lönsamhet och förutsägbarhet. Avdelningar slås samman och nya chefstjänster tillsätts.

 

Anna Säfwenberg har varit en del av företagets ledning sedan en tid men tillträdde en ny tjänst som operativ chef och fabrikschef. I sin nya tjänst har hon ansvar för produktion såväl som för hållbarhet och innovation.

– Det känns väldigt roligt att även ta mig an rollen som ansvarig för hållbarhet och innovation, två viktiga komponenter för att vara i framkant när det kommer till industriellt trähusbyggande, med ett lågt klimatavtryck samt ett effektivt projektgenomförande, som är en nyckel till en lönsam affär, säger Anna Säfwenberg i ett pressmeddelande.

En nyrekrytering

Cecilia Hamberg kommer närmast från en tjänst som HR-chef på Skanska. Hon tillträdde sin nya tjänst hos Boklok den 1 maj och är nu HR- och kommunikationschef. Tjänsten är ny och uppkom när HR-avdelningen slogs samman med marknads- och kommunikationsavdelningen.

– Jag har alltid haft ögat på och tilltalats av Bokloks erbjudande och kundorientering. Jag ser nu fram emot att få vara en del i att bygga ett nytt Boklok, med de rätta kompetenserna på rätt plats, i en ny organisation, säger Cecilia Hamberg.

Cecilia Hambergs roll innehades tidigare av Charlotta Herte och Aija Harju. De uppgifter som Anna Säfwenbergs roll har utökats med innehades tidigare av Sara Erman. Dessa tre personer har lämnat bolaget.

Forrige artikel Cecilia Malmström lämnar Liberalerna Cecilia Malmström lämnar Liberalerna Næste artikel EU-kommissionär kan lämna för premiärministerpost EU-kommissionär kan lämna för premiärministerpost
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.