Ytterligare ett uppdrag för ex-ministern Karolina Skog

Miljöpartiets tidigare miljöminister Karolina Skog blev nyligen bostadspolitisk sakkunnig hos Stockholms stadsmission. Nu tillträder hon också som strategisk rådgivare på A beautiful soup.

I hennes nya uppdrag på PA-byrån A beautiful soup blir Karolina Skog strategisk rådgivare inom hållbar stadsutveckling.

– Jag brinner för samhällsfrågor, våra städer och för att hela samhället ska bli mer hållbart, och det är precis de frågorna som A beautiful soup arbetar med, säger hon i ett pressmeddelande.

Karolina Skog var miljöminister mellan åren 2016 och 2019 och har tidigare även varit kommunalråd i Malmö under sex år. Skog har även varit gruppledare och ekonomisk-politisk talesperson under hennes tid i riksdagen.

Forrige artikel Ex-miljöminister är ny bostadsexpert på Stockholms stadsmission Ex-miljöminister är ny bostadsexpert på Stockholms stadsmission Næste artikel De vann Försvarsmaktens första mästerskap i hundtjänst
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.