Arbetsmarknadsdepartementet söker assistent

Regeringskansliet letar efter en ny assistent till arbetsmarknadsdepartementet. Den som får jobbet blir ”ansiktet utåt” och får spela en nyckelroll i teamet kring ministrar och statssekreterare.

Arbetsmarknadsdepartementet letar efter en assistent till den politiska ledningen. Uppdraget beskrivs som en ”central del av teamet kring statsråd och statssekreterare” och den som får jobbet ska bland annat hantera kalendrar, boka möten, beställa resor och ta emot besök.

”Är du en erfaren assistent som vill arbeta i en politisk miljö och ha omfattande interna och externa kontakter? Kan du möta höga krav på noggrannhet och effektivitet? Som vår nya medarbetare får du en variationsrik vardag i händelsernas centrum”, skriver Regeringskansliet i jobbannonsen.

Anställningen är tills vidare med sex månaders provanställning. En säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras då befattningen är placerad i säkerhetsklass.

Sista dagen för ansökan är den 5 november.

Forrige artikel Han är ny ordförande för RFSL Han är ny ordförande för RFSL Næste artikel Två vänsterpoddar om ekonomi startar
Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Regeringen och SD har bestämt sig. Statskontoret ska avvecklas i januari 2026. Myndighetens verksamhet ska i stället in i Ekonomistyrningsverket som byter namn – till Statskontoret.