Ny chefredaktör på Dagens samhälle

Christina Kennedy, i dag chefredaktör för Dagens medicin, byter jobb och blir i stället chefredaktör för Dagens samhälle.

Det var i samband med att Bonnier news tog över Dagens samhälle från Sveriges kommuner och regioner som chefredaktören Olov Carlsson bestämde sig för att lämna sin tjänst. 

Nu har alltså en ny chefredaktör rekryterats och hon kommer inifrån Di-gruppen. Christina Kennedy har varit chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Medicin i sex år. 

– Jag ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med redaktionen bygga vidare på Dagens samhälles starka varumärke och skapa oumbärlig journalistik för dem som fattar besluten i kommuner och regioner. Det är en särskilt viktig tid att bevaka de frågor som nu dominerar samhällsdebatten: integration, demografi, digitalisering, yttrandefrihet och välfärd, säger Kennedy i ett pressmeddelande.

Rekryteringen av Dagens medicins nya chefredaktör inleds inom kort.

Forrige artikel Sverige rankas högst på miljölistan Næste artikel SD-topp döms för bedrägeri
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.