Demiroks stabschef slutar: ”Känns obeskrivligt fantastiskt”

Stabschef Anna Kläppe slutar efter två och ett halvt år på posten och över ett decennium i Centerpartiets toppskikt. Nu går hon till Teknikföretagen.

Anna Kläppe har arbetat inom politiken i drygt tolv år: som generalsekreterare för Centerkvinnor, som politiskt sakkunnig och senast som stabschef i partiledarstaben i Centerpartiet.

Hon har arbetat både under Annie Lööf och Muharrem Demirok. 

”Att få lämna med en vinst, med Centerpartiets näst bästa EU-val någonsin, i ryggen – det känns obeskrivligt fantastiskt”, skriver hon i ett inlägg på Linkedin.

Nu väntar, enligt henne själv, ett nytt kapitel i arbetslivet. Och det nya kapitlet är en tjänst som enhetschef för opinion och press på Teknikföretagen. Där börjar hon i mitten av september.

Forrige artikel Sveriges fulaste kalhygge ska utses – omröstningen är igång Sveriges fulaste kalhygge ska utses – omröstningen är igång Næste artikel Johan Floderus är tillbaka i Sverige Johan Floderus är tillbaka i Sverige
Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Regeringen och SD har bestämt sig. Statskontoret ska avvecklas i januari 2026. Myndighetens verksamhet ska i stället in i Ekonomistyrningsverket som byter namn – till Statskontoret.