Han blir ny presschef på Internationella engelska skolan

Journalisten, författaren och musikern Lars Anders Johansson blir ny presschef för Internationella engelska skolan. Han kommer ingå i kommunikationsteamet som leds av kommunikationschefen Frida Berg. 

Lars Anders Johansson kommer närmast från rollen som rådgivare inom inom kommunikation och politisk analys, samt som krönikör för kulturtidskriften Opulens, nyhetsmagasinet Fokus och tidningen Land Lantbruk. Tidigare har Johansson varit redaktionschef för Timbro och chefredaktör för tankesmedjans webbtidning. 

– Jag ser fram emot att i mitt jobb på IES få lyfta vikten av god utbildning och rätten att välja skola, säger Lars Anders Johansson i ett pressmeddelande.

Johansson har tidigare arbetat på Villaägarnas riksförbund som samhällspolitisk expert. Han har också varit nyhetsreporter och kultur- och opinionsjournalist på bland annat Arbetarbladet, TV4 och Sveriges television. 

Den 21 februari tillträder Lars Anders Johansson sin nya position.

Forrige artikel Ny generalsekreterare på allergiförbund Næste artikel SD öppnar uteslutningsärende – mot person som redan bytt parti
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.