Handelshögskolan topp tio i ny rankning

Handelshögskolan i Stockholms program Master in International Business ligger på plats sju i en ny rankning över världens bästa masterprogram i management.

Tidningen Financial times har publicerat årets rankning över masterprogram i management. Rankningen omfattar 90 lärosäten över hela världen, och på sjunde plats ligger Handelshögskolan i Stockholms program Master in International Business.

– Detta är enastående och ett kvitto på allt det hårda arbete som lagts ner på att utveckla detta till ett program i världsklass. Men det är också ett erkännande för våra alumner, som har kunnat använda sin utbildning som en språngbräda mot framgångsrika positioner i arbetslivet, säger Lars Strannegård, rektor för Handelshögskolan, i ett pressmeddelande.

Först på listan ligger University of St Gallen i Schweiz. Lunds universitet kommer, som enda andra svenska lärosäte på listan, på plats 73.

Forrige artikel Sveaskog vinner anti-pris Næste artikel Han ska täcka upp för Emil Källström (C)
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.