Hon ansluter till Dagens industris ledarsida

Vestmanlands Läns Tidnings politiska redaktör Matilda Molander är ny vikarierande ledarskribent på Dagens industri.

Matilda Molander började som politisk redaktör för Vestmanlands Läns Tidning, VLT, 2019.

”Efter flera år i industrilänet Västmanland har jag märkt hur näringslivets roll i samhället blivit än mer tydlig, och jag vill skriva mer om företag och politikens påverkan på ekonomin”, säger hon i Dagens industri där hon börjar i slutet av april.

Utöver sitt uppdrag på VLT är hon även chefredaktör för Liberal Debatt.

Molander vikarierar på ledarsidan under Frida Wallnors föräldraledighet. Wallnor har varit tillförordnad politisk redaktör sedan PM Nilsson lämnade för att bli statssekreterare hos statsministern.

”Vi är väldigt glada över att Matilda börjar hos oss på ledarsidan. Hon kommer att tillföra ny energi och tar dessutom med sig ett intressant landsbygdsperspektiv som jag är övertygad om att våra trogna läsare kommer att uppskatta”, säger Frida Wallnor.

{{toplink}}

Forrige artikel Sannfinländarna byter partigrupp i EU: ”Möjliggör nordiskt samarbete” Næste artikel Han är ny ordförande för Kulturskolerådet
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.