Hon är Svantessons nya pressekreterare

Finansminister Elisabeth Svantesson har fått en ny person i sin stab. Klara Söderberg började som ny pressekreterare i september.

Klara Söderberg har en bakgrund i ungdomsförbundet Muf men har de senaste två åren arbetat för Moderaterna, bland annat med sociala medier.

Nu tar hon klivet över till Regeringskansliet och finansdepartementet för att bli Elisabeth Svantessons nya pressekreterare.

”Efter att ha jobbat med digital kommunikation och kampanj i många år kändes det naturligt att anta en ny utmaning och bredda min erfarenhet. Det har varit intensivt och spännande sen dag ett med presentation av budgetproposition och mycket annat. Nu ser jag fram emot allt vad det här jobbet har att erbjuda!”, skriver hon på Linkedin.

Söderberg inledde sin nya anställning i september.

{{toplink}}

Forrige artikel Billström och Jonson lurade av rysk humorduo Billström och Jonson lurade av rysk humorduo Næste artikel Finsk ex-president död
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.