Hon blir ny vd för Stockholms handelskammare

Daniella Waldfogel tar över som ny vd för Stockholms handelskammare i höst.

I två år har Daniella Waldfogel varit vice vd och näringspolitisk chef för Stockholms handelskammare. Sammanlagt har hon arbetat för handelskammaren i ett drygt decennium.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och fortsätta utveckla vår stad – men också driva på för att stärka hela landets konkurrenskraft och attraktionskraft i ett turbulent omvärldsläge, säger hon i ett inlägg på Linkedin

Andreas Hatzigeorgiou meddelade i våras att han slutar som vd för att i stället bli koncernchef för teknikkonsultbolaget Projektengagemang. Han lämnar Stockholms handelskammare den 18 augusti, och Waldfogel påbörjar sitt nya uppdrag dagen efter.

Forrige artikel Fryshuset satsar på avhopparverksamhet Næste artikel Sveriges fulaste kalhygge ska utses – omröstningen är igång Sveriges fulaste kalhygge ska utses – omröstningen är igång
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.