Hon ska driva projekt på Tim Bergling foundation

Joanna Stassos Wolf är nyanställd projektledare på Tim Bergling foundation som arbetar med att förebygga psykisk ohälsa och suicid.

Hon arbetade i drygt åtta år som hälsopedagog och barnombud på Stockholms stadsmission för att sedan gå vidare till en projektledartjänst på Svenska postkodsstiftelsen.

”Jag brinner för att barn och unga ska må bra och här får jag möjlighet att varje dag jobba med projekt och samarbeten för barn och ungas psykiska hälsa och förebygga psykisk ohälsa”, skriver hon om det nya uppdraget, i ett inlägg på sociala medier.

Tim Bergling foundation instiftades efter att Bergling, även känd som Aviici, gick bort år 2018. Stiftelsen samarbetar bland annat med Rädda barnen, Mind och Bris.

Forrige artikel 48 miljoner i statsbidrag till hjälporganisationer 48 miljoner i statsbidrag till hjälporganisationer Næste artikel Riksdagsduo kan ta över Hela Sverige ska leva
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.