Ivar Arpi till Bulletin

Den konservativa sajten Bulletin fortsätter att värva tongivande ledarskribenter. Det senaste tillskottet är, enligt Expressen, Ivar Arpi som meddelat att han slutar på Svenska dagbladet.

Under hösten har det kommit uppgifter om att flera profilerade ledarskribenter ska skriva för en ny mediesatsning, Bulletin.

Det senaste tillskottet i den namnkunniga skaran är, enligt Expressen, ledarskribenten Ivar Arpi som själv meddelat att han lämnar Svenska dagbladet efter sju år på tidningen.

Andra namn som knyts till den nya mediesatsningen är Paulina Neuding, Alice Teodorescu Måwe, Carolin Dahlman och Per Gudmundsson.

Det är ännu inte kommunicerat vad det är för typ av mediesatsning det rör sig om. Paulina Neuding säger till Svd att "Bulletin är en bred publicistisk satsning, med tonvikt på ledartexter och fördjupad utrikesrapportering".

 

Forrige artikel De tilldelas årets Axelpris Næste artikel Utbildningsdirektör blir nya SKR-chefen
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.