Kronans Apotek får ny vd

 Tomas Rupšys är ny vd för Kronans Apotek.

Tomas Rupšys, som närmast kommer från tjänsten som vd för Maxima i Litauen, landets största dagligvarukedja. tillträdde som ny vd för Kronans Apotek  den 17 april. 

– Jag ser fram emot att bli en del av Kronans Apotek, som jag ser som en stark organisation väl positionerad för framtiden, säger Rupšys i ett pressmeddelande. 

Katarina Gabrielson, styrelseordförande för Kronans Apotek, meddelar att bolaget nu tar steget in i nästa fas för att förbättra sin lönsamhet och stärka verksamheten på lång sikt. I linje med detta välkomnar hon Tomas Rupšys som bolagets nya vd.

 

Forrige artikel Hon blir Folkbildningsrådets nya generalsekreterare Hon blir Folkbildningsrådets nya generalsekreterare Næste artikel Efter plagiatskandal: Regeringsrockad i Norge Efter plagiatskandal: Regeringsrockad i Norge
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.