LRF:s vd norpar medarbetare från Annie Lööf

Elin Gustafsson lämnar jobbet som politisk sakkunnig i C-ledaren Annie Lööfs stab för att bli strategisk rådgivare till LRF:s vd Anna Karin Hatt. "Vi sökte en stjärna och har funnit en, i Elin." säger Hatt i ett pressmeddelande.

Rollen som strategisk rådgivare till LRF-vd:n handlar om rådgivning i strategiska och operativa frågor, projektledning samt om att författa tal och underlag i olika former.

– Vi har identifierat ett behov av att förstärka stödet och resurserna runt vår vd – för att kunna möta den ökade efterfrågan av hennes medverkan i såväl externa som interna sammanhang, vilket i grunden är något väldigt positivt som vi vill ta tillvara på bästa sätt, säger Anna Lundell, avdelningschef Ledningsstöd, i ett pressmeddelande.

Tjänsten är nyinrättad. Elin Gustafsson tillträder efter sommaren.

Forrige artikel IOGT-NTO-rörelsen får ny styrelseordförande IOGT-NTO-rörelsen får ny styrelseordförande Næste artikel TLV får ny avdelningschef
Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Regeringen och SD har bestämt sig. Statskontoret ska avvecklas i januari 2026. Myndighetens verksamhet ska i stället in i Ekonomistyrningsverket som byter namn – till Statskontoret.