Martin Melin återvänder till riksdagen

Nu står det klart att Martin Melin (L) kommer att ersätta Carl B Hamilton (L) som riksdagsledamot för Liberalerna. ”Jag hoppas kunna göra skillnad för att öka friheten i Sverige”, säger Martin Melin i ett pressmeddelande.

Altinget har tidigare uppmärksammat att Martin Melin står näst på tur för att ersätta Carl B Hamilton när Karin Karlsbro har beslutat sig för att fortsätta som EU-parlamentsledamot. Under tisdagen meddelade Liberalerna att Martin Melin kommer att tillträda som statsrådsersättare. Han har tidigare tjänstgjort som riksdagsersättare, något som gav mersmak.

– Efter att ha doppat tån som riksdagsledamot i några månader ser jag fram emot att få komma tillbaka till riksdagen. Jag hoppas kunna göra skillnad för att öka friheten i Sverige, inte minst genom att fler känner sig trygga i sin vardag, säger Martin Melin i ett pressmeddelande.

Lina Nordquist, Liberalernas gruppledare, ser Melins erfarenheter som en tillgång i riksdagsarbetet. Ännu är det inte klart vilket utskott han tar plats i. 

– Martins engagemang i medmänniskor, hans erfarenheter som polis och hans lagbyggande förmågor är alla värdefulla i Liberalernas framtidsbygge för Sverige.

Martin Melin tillträder under tisdagen, den 22 augusti.

{{toplink}}

Forrige artikel Dansk regeringsrockad i skuggorna av vapenskandal Dansk regeringsrockad i skuggorna av vapenskandal Næste artikel De föreslås ta plats i Centerpartiets styrelse De föreslås ta plats i Centerpartiets styrelse
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.