Ny kommundirektör i Norrköping

Anna Thörn blir Norrköpings nya kommundirektör. 

Kommunstyrelsen i Norrköping har beslutat att anställa Anna Thörn som kommundirektör. Hon efterträder Martin Andreae, som väljer att avsluta sitt uppdrag efter fyra år på posten. 

Anna Thörn är i dag biträdande kommundirektör och personaldirektör i Norrköpings kommun. Tidigare har hon bland annat varit kommundirektör i Söderköping och divisionschef på enheten för barn, utbildning och kultur i Nyköpings kommun. 

– Jag är otroligt glad över förtroendet. Uppdraget som kommundirektör för Norrköpings kommun är spännande och komplext, något som verkligen lockar. Jag ser fram emot att, tillsammans och gemensamt, utveckla möjligheter för ett starkt, innovativt och hållbart Norrköping, säger Anna Thörn i ett pressmeddelande. 

Rekryteringen av en ny personaldirektör i Norrköpings kommun pågår.

Forrige artikel Pallplatserna: De är Sveriges hållbarhetsmäktigaste Næste artikel Aleriskoncernen har ny kommunikationsdirektör
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.