På torsdag får Altinget nytt utseende

OM OSS. På torsdag slår vi upp portarna för ett nytt och modernare Altinget. Det blir samma innehåll med fokus på sakpolitik, men i uppdaterad kostym. Vi ser fram emot att få visa dig runt!  

Än så länge ser allting ut som vanligt på Altinget, men vi vill redan nu förbereda dig på att när du kliver in här på torsdag så kommer sajten se annorlunda ut. Samma innehåll förstås, men i uppdaterad och snyggare förpackning. 

Precis som förut kommer du hitta nyheterna, analyserna och debatterna på de områden du bevakar. Oavsett nisch kommer våra redaktörer precis som tidigare att gå igenom remissrundor och hålla koll på folk i politiken och förvaltningen åt dig.

Om något kommer det hela vara lättare och överskådligare att ta del av, oavsett vilken skärm du besöker oss ifrån. 

På torsdag smäller det, titta förbi då! 

Forrige artikel Sju av åtta partier ska ingå i civilsamhällets referensgrupp Sju av åtta partier ska ingå i civilsamhällets referensgrupp Næste artikel Överblick: Miljonaffär rivs upp och Kristersson (M) slår tillbaka Överblick: Miljonaffär rivs upp och Kristersson (M) slår tillbaka
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.