Tre delar på Lära för livet-pris

Kreativitetscentrumet Kreativiteten, Hotell- och turismprogrammet på Elof Lindälvs gymnasium och Naturvetenskapliga programlaget på Aranäsgymnasiet delar på Kungsbacka kommuns Lära för livet-pris. 

Ellen Brinde, Kajsa Cronelid, Anna-Riia Karme Nord och David Wingren som ligger bakom kreativitetscentrumet Kreativiteten på Gullregnsskolan i Kungsbacka, som i juryns motivering beskrivs som "en inspirerande plats där eleven kan använda samtliga sinnen i ett innovativt lärande".

Catharina Thorell och Ulla Salscheider vid Hotell- och turismprogrammet på Elof Lindälvs gymnasium prisas av juryn för att de genom "samverkan med lokala, regionala och internationella partners från näringslivet bedriver en attraktiv och aktuell yrkesutbildning".

Naturvetenskapliga programlaget på Aranäsgymnasiet lyfts fram av juryn bland annat för sitt entreprenöriella arbetssätt.

Forrige artikel Köping utsedd till årets strokesjukhus Næste artikel Ann-Lena Sörenson ny vice förbundsordförande för Civilförsvarsförbundet
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.