Vd-rotation på Apoteket AB

Apoteket AB:s nya vd och koncernchef blir Rasmus Nerman.

Rasmus Nerman kommer närmast från det privata vård- och omsorgsbolaget Humana där han också var vd sedan 2015. Tidigare har han arbetat för bland annat INOM (Innovativ Omsorg i Norden) och Boston Consulting Group med inriktning mot hälsovård.

– Jag är mycket stolt över mitt kommande uppdrag som vd på Apoteket. Apoteket finns tillhands för hela Sverige genom ca 400 apotek, e-handel och ombud och med hög kompetens och god service hjälper Apoteket människor till ett liv i hälsa. Kundkrav och beteenden förändras och inom ramen för företagets ansvarsfulla roll vill jag vara med och utveckla Apoteket ytterligare som Sveriges ledande hälsoaktör, säger Nerman i ett pressmeddelande.

Läs också: Apotekets vd lämnar piller för alkohol

 

Forrige artikel Riksdagsledamot (S) lämnar Næste artikel Ny statssekreterare på kulturdepartementet Ny statssekreterare på kulturdepartementet
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.