Han blir ny vd för naprapatgrupp

Fredrik Lagerkvist har utsetts till ny vd och koncernchef för Physical medicine group (PMG).

Physical medicine group är Nordens största grupp inom manuell medicin. Företaget satsar nu stort och beskriver vd-valet som nästa steg i utvecklingsfasen. I ett pressmeddelande säger Fredrik Lagerkvist att företaget nu ska bli störst i Europa.

Lagerkvist är utbildad civilekonom. Han har senast varit vd för Textilia, som är Sveriges största textilleverantör inom hälsa och sjukvård.

Under den senaste tiden har Jesper Ask lett företaget som tillförordnad vd. Ask blir nu vice vd när Lagerkvist tillträder den 9 maj.

Manuell medicin

Manuell medicin är ett samlingsbegrepp på alternativmedicin som efter diagnostik ges av exempelvis naprapater, fysioterapeuter eller utövare av alternativ medicin.

Forrige artikel Högskola i Västergötland är Sveriges mest jämställda lärosäte Næste artikel 48 miljoner i statsbidrag till hjälporganisationer 48 miljoner i statsbidrag till hjälporganisationer
Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Regeringen och SD har bestämt sig. Statskontoret ska avvecklas i januari 2026. Myndighetens verksamhet ska i stället in i Ekonomistyrningsverket som byter namn – till Statskontoret.