S-sakkunnig går till tankesmedja

Ardalan Shekarabis före detta medarbetare Maja Stilling är ny samhällspolitisk strateg på Arena opinion.

Maja Stilling kommer senast från jobbet som politiskt sakkunnig hos tidigare socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S). Innan dess har hon bland annat varit utredare på tankesmedjan Tiden och arbetat med opinion och påverkan hos We effect.

Nu har hon värvats till Arena opinion och tjänsten som samhällspolitisk strateg.

– Jag ser fram emot att hjälpa organisationer att påverka politiken och opinionen i frågor som är viktiga för dem. Det kan handla om att göra kartläggningar och analyser eller att ta fram påverkansstrategier, säger Maja Stilling i ett pressmeddelande.

Åren inom politiken har varit ”väldigt intensiva men roliga”.

– Jag har fått vara med och träffa så många kunniga, engagerade och intressanta människor och fått en inblick i olika verksamheter runt om i Sverige. Intrycken från de mötena tar jag med mig men också att politik är ett hantverk och att det verkligen går att långsiktigt förändra och påverka samhällsutvecklingen.

Forrige artikel Idéburna skolors riksförbund expanderar Næste artikel EU-kommissionär utmanar Thomas Östros om toppjobb EU-kommissionär utmanar Thomas Östros om toppjobb
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.