Hon blir boendeexpert på Mäklarsamfundet

Amanda Broberg blir boendeexpert på Mäklarsamfundet. Hon har tidigare jobbat på Timbro och bland annat skrivit boken ”SD-land”. 

Mäklarsamfundet rekryterar Amanda Broberg som ny boendeexpert och omvärldsanalytiker. Broberg kommer senast från en roll som kommunikationskonsult på byrån Bellbird men har tidigare jobbat på Timbro och som ledarskribent på Borås Tidning. Hon har också varit krönikör på Dagens Nyheter och skrivit boken ”SD-land” på Timbro förlag.

Rollen som boendeexpert är ny och syftet är att stärka Mäklarsamfundets opinionsbildning. 

– Frågor som rör bostadsmarknaden påverkar de allra flesta. Allt fler äger eller vill äga sitt boende, och därför är det oerhört angeläget att öka rörligheten på och sänka trösklarna till bostadsmarknaden. Fler måste kunna flytta till ett boende som passar deras livssituation och få möjligheten att förverkliga sina bostadsdrömmar, säger Amanda Broberg i ett pressmeddelande

Amanda Broberg tillträdde sin tjänst den 19 augusti.

Forrige artikel Ny ledarduo för Equmeniakyrkan Ny ledarduo för Equmeniakyrkan Næste artikel Han ska förhandla digitaliseringsfrågor i Bryssel
Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Regeringen och SD har bestämt sig. Statskontoret ska avvecklas i januari 2026. Myndighetens verksamhet ska i stället in i Ekonomistyrningsverket som byter namn – till Statskontoret.