Karolinska Universitetssjukhuset får Stockholm-Gotlands Eldsjälspris

All personal inom gynekologisk cancer vid Karolinska universitetssjukhuset har fått Nätverket mot gynekologisk cancers Eldsjälspris 2018 för region Stockholm-Gotland.

Priset delas ut för att uppmärksammar eldsjälar inom sjukvård, forskning och privatpersoner som gjort skillnad för cancerdrabbade. Men även lyfta fram arbete mot gynekologisk cancer. 

I år går Nätverket mot gynekologisk cancers Eldsjälspris till Karolinska Universitetssjukhuset. Motiveringen lyder:

"Vårt Eldsjälspris i Stockholm ger vi till all personal inom flöde gynekologisk cancer på Karolinska Universitetssjukhuset som varje dag går till jobbet med viljan att bota, vårda och rehabilitera och som samtidigt ska hantera oro bland patienter utifrån allt som skrivs om Nya Karolinska. Ni ska också klara av en stor flytt och ett nytt arbetssätt. Vi vill med detta Eldsjälspris uppmärksamma ert viktiga arbete och att vi ser fram mot att tillsammans med er utveckla perspektiven på patienten i centrum." 

 

Forrige artikel Gerard Batten ny ordförande för brittiska Ukip Næste artikel Lena Abrahamsson ordförande i Georange
Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Regeringen och SD har bestämt sig. Statskontoret ska avvecklas i januari 2026. Myndighetens verksamhet ska i stället in i Ekonomistyrningsverket som byter namn – till Statskontoret.