(S)amtliga distrikt för Andersson

När Blekinge och Gotland har nominerat Magdalena Andersson (S) till ny partiledare står det klart att samtliga partidistrikt ställer sig bakom henne.

Alla 26 partidistrikt nominerar finansminister Magdalena Andersson till ny partiledare inför kongressen i november. Blekinge och Gotland var sist ut och meddelade sina nomineringar i gårkväll. Det rapporterar bland andra TT.

Inget besked

Trots det massiva stödet så har Magdalena Andersson än så länge duckat på frågor om partiledarrollen. Inte heller Elvy Söderström, ordförande för Socialdemokraternas valberedning, vill kommentera.

Forrige artikel Socialdemokrat anklagas för att släppa fram fossilgas Socialdemokrat anklagas för att släppa fram fossilgas Næste artikel Det kräver partierna för att släppa igenom nya ANDTS-strategin Det kräver partierna för att släppa igenom nya ANDTS-strategin
Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Kritiken: Regeringen saknar krisinsikt

Det blir ingen extra höjning av de generella statsbidragen till kommuner och regioner nästa år. ”Jag är lite fundersam när det gäller kommunernas investeringbehov”, säger Annika Wallenskog, SKR:s chefsekonom.