Annelie Söderberg ny förhandlingschef för Vårdförbundet

Lämnar Lärarnas Riksförbund.

Annelie Söderberg kommer att ansvara för Vårdförbundets förhandlingar i den kommande avtalsrörelsen. Hon har närmast varit förhandlingschef på Lärarnas Riksförbund och har tidigare varit vd för Svenska Lärarfonder Aktiebolag och för Bankanställdas Pensionstjänst.

– Alla människor kommer i kontakt med hälso- och sjukvården. Det är ett av de viktigaste fundamenten i vårt samhälle. Jag ser verkligen fram emot att arbeta för sjuksköterskor, barnmorskor, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Jag har också ett stort engagemang i jämställdhetsfrågor och villkoren för kvinnodominerade yrkesgrupper, säger Annelie Söderberg i ett pressmeddelande.

Hon tillträder på tjänsten den 1 november.

Forrige artikel Prins Nicolas får en park i dopgåva Næste artikel Annelie Söderberg slutar som förhandlingschef på Lärarnas Riksförbund
Försvarsmyndigheternas jakt på folk

Försvarsmyndigheternas jakt på folk

Inte bara Försvarsmakten ska växa, utan också de övriga myndigheterna på försvarsområdet. Att hinna rekrytera är en utmaning, även om både FOI och Plikt- och prövningsverket säger sig vara populära arbetsgivare. ”Vi lyckas ganska bra”, säger FOI:s Jens Mattsson.