Ny vd för Fria Läroverken

Katharina Sjögren-Edström utses till ny vd i Fria Läroverken. Hon efterträder Christine Karmfalk, som på egen begäran har valt att avsluta sin anställning. 

Katharina Sjögren-Edström tillträder sin nya tjänst som vd för Fria Läroverken i början på april. Hon kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef inom Thoréngruppen och har tidigare varit vd för Lernia. 

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Fria Läroverken. Det ska bli inspirerande att få vara med och fortsätta utveckla bolaget, som jag tidigare följt med stort intresse på distans och nu får bli en del av. För mig blir kvalitetsarbetet viktigt och att fortsätta positionera oss för att vara förstahandsvalet för elever som väljer skola, säger Katharina Sjögren-Edström i ett pressmeddelande. 

Forrige artikel Ingrid Petersson ny ordförande i Agenda 2030-delegationen Næste artikel De nomineras till styrelsen för Kungliga Operan AB
Försvarsmyndigheternas jakt på folk

Försvarsmyndigheternas jakt på folk

Inte bara Försvarsmakten ska växa, utan också de övriga myndigheterna på försvarsområdet. Att hinna rekrytera är en utmaning, även om både FOI och Plikt- och prövningsverket säger sig vara populära arbetsgivare. ”Vi lyckas ganska bra”, säger FOI:s Jens Mattsson.