Tommy Nilsson slutar som skoldirektör i Sundsvalls kommun

Lämnar tjänsten på grund av oenighet med barn- och utbildningsnämnden.

- Jag har en annan syn på styrning och ledning än vad barn- och utbildningsnämnden har och anser att det därför är svårt att bedriva verksamheten på det sätt som jag anser vara bäst. Vi har olika bild av hur verksamheten ska bedrivas och då är det naturligt att förvaltningsdirektören lämnar sin tjänst, säger Tommy Nilsson i ett pressmeddelande.

Tommy Nilsson har varit skoldirektör i Sundsvalls kommun sedan januari 2010. Han kommer nu istället att arbeta med ett annat uppdrag inom kommunen.

Lars Karlstrand, skolområdeschef för elevhälsan i Sundsvalls kommun, kommer från och med den 19 augusti att agera tillförordnad förvaltningsdirektör.

Forrige artikel Margareta Bosved ny kommunikationschef på Akademikerförbundet SSR Næste artikel Bertel Haarder tilldelades Nordstjärneorden
Regeringen vill spara in på Sveriges riksarkitekt

Regeringen vill spara in på Sveriges riksarkitekt

Regeringen drar in på finansieringen till Sveriges riksarkitekt. Det framgår i budgeten för 2025 som nu presenterats. ”Risken är ju förstås att det vi bygger blir fulare och mindre hållbart”, säger Tobias Olsson, Sveriges arkitekter.