Jonas Morian ny samhällspolitisk rådgivare hos Ledarna

Jonas Morian har rekryterats till en nyinrättad tjänst som samhällspolitisk rådgivare hos Sveriges chefsorganisation Ledarna. Därmed får han huvudsakligen ansvaret för att utveckla och driva Ledarnas strategiska opinionsbildning. 

– Genom att under lång tid ha tagit ställning och drivit olika frågor som är av betydelse för chefer har Ledarna idag en viktig roll som chefens röst i samhällsdebatten. Det är en roll som är av stor betydelse för att bidra till att ge Sveriges chefer bästa möjliga förutsättningar att utföra sina uppdrag. Med rekryteringen av Jonas vill vi nu ta nästa steg och stärka den delen av vårt uppdrag ytterligare, kommenterar Annika Elias, ordförande Ledarna, i ett pressmeddelande.

Jonas Morian har de senaste åren drivit eget företag inom samhällskommunikation, senast som inhyrd presschef på arbetsgivarorganisationen Almega.

Forrige artikel Göran Mårtensson ny generaldirektör för Försvarets Materielverk Næste artikel Cecilia Beck-Friis lämnar TV4
Miljörörelsen om Roswall: ”Verkar inte direkt progressiv”

Miljörörelsen om Roswall: ”Verkar inte direkt progressiv”

Jessika Roswalls utnämning till miljökommissionär möts med skepsis från miljörörelsen. Flera miljöorganisationer ser henne inte som en grön profil och är oroliga för vad det innebär för den europeiska miljöpolitiken de kommande fem åren.