Ann-Therése Enarsson ny vd för tjänstemännens tankesmedja

Ska leda TCO och TCO-förbundens nystartade tankesmedja.

Ann-Therése Enarsson kommer närmast från tjänsten som chef för samhällskontakter och forskning på Systembolaget. Hon har tidigare bland annat varit vd för IQ och generalsekreterare för A Non Smoking Generation.

– Att få vara med om att starta en tankesmedja från grunden är en fantastiskt spännande utmaning. Jag har erfarenhet av att starta upp organisationer och av påverkansarbete på nationell och internationell nivå. När omvärlden förändras i snabb takt behövs det mer kunskap och mer debatt om framtidens arbetsmarknad. Jag ser fram emot att arbeta långsiktigt, forskningsnära och med stor frihetsgrad, kommenterar Ann-Therése Enarsson i ett pressmeddelande.

Forrige artikel Falkenbergs kommunchef Rolf Landholm går i pension Næste artikel Josef Pallas och Tove Fall prisas av Uppsala universitet
Efter myndighetens anmälan – Kalla fakta frias

Efter myndighetens anmälan – Kalla fakta frias

Granskningsnämnden friar Kalla faktas avslöjande om SD:s anonyma sociala mediekonton. Myndigheten för psykologiskt försvar stod bakom en av anmälningarna mot programmet och krävde att delar skulle klippas bort.