Micke Willborg ny kommunikationschef på lärarförbundet

Börjar den 1 oktober.

Micke Willborg kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på Amnesty International Sverige och har tidigare även varit marknadsföringsansvarig vid BRIS. Han har tidigare bland annat även arbetat med marknadsföringsfrågor på Skandia.

– Lärarförbundets fokus på att ge lärarna bra arbetsvillkor och högre löner har ett stort opinionsstöd. Men det krävs förstås ett uthålligt arbete för att få politikerna att verkligen göra något åt lärarbristen. Jag är glad över att Lärarförbundet som organiserar merparten av Sveriges lärare vill ta tillvara mina erfarenheter och min kompetens i det arbetet, kommenterar Micke Willborg i ett pressmeddelande.

Forrige artikel Tre nya hedersdoktorer vid medicinska fakulteten i Uppsala Næste artikel Ulla-Marie Hellenberg ny kommundirektör i Norrtälje
Fiskekamp på flera håll i Bryssel

Fiskekamp på flera håll i Bryssel

Hur ska larmrapporter om fiskebestånden hanteras om man samtidigt inte vill slå ut näringen? Frågan om hur hängslen och livremmar i den gemensamma fiskepolitiken ska behandlas orsakar just nu splittring i både politiska familjer och mellan lagstiftare. I parlamentet firar nu flera svenska ledamöter en delseger.