Moderaterna presenterar nya talespersoner

Nya talespersoner inom näringsliv, trafik, utbildning och socialförsäkring.

Lars Hjälmered lämnar rollen som vice ordförande i trafikutskottet och blir istället näringspolitisk talesperson och vice ordförande i näringsutskottet. Ny vice ordförande i trafikutskottet och trafikpolitisk talesperson blir istället Jessica Rosencrantz, som suttit i utskottet sedan 2012.

Camilla Waltersson Grönvall tar över rollen som utbildningspolitisk talesperson. Hon har suttit i riksdagens utbildningsutskott sedan 2012, och har även suttit i SKL:s utbildningsberedning i åtta år.

Johan Forssell blir partiets nya talesperson och vice ordförande i socialförsäkringsutskottet. Sedan 2010 har han varit verksam i försvarsutskottet.

Forrige artikel Hillevi Engström blir ny kommundirektör i Upplands Väsby kommun Næste artikel Christel Jönsson blir kommundirektör i Kristianstad
Pål Jonson öppnar för att köpa direkt från Ukrainas vapenindustri

Pål Jonson öppnar för att köpa direkt från Ukrainas vapenindustri

Danska försvarsministern vill få med Norge och Sverige att lägga beställningar direkt till den ukrainska försvarsindustrin. ”Vi tycker det är ett intressant projekt. Jag har pratat med Troels Poulsen om detta”, säger förvarsminister Pål Jonson (M) till Altinget.