L kan tappa energipolitisk talesperson: Klart man sitter på spänn

Liberalerna ser efter den preliminära mandatfördelningen ut att förlora sin energipolitiska talesperson i riksdagsgruppen. Detta efter att Socialdemokraterna verkar knipa det andra utjämningsmandatet i Värmland.

Liberalerna har tidigare fått ett utjämningsmandat från valkretsen i Värmland, som innehafts av Arman Teimouri. Men när den preliminära mandatfördelningen avslutats ser Liberalerna ut att förlora den till Socialdemokraterna

– Det är klart att man sitter lite på spänn innan allt är färdigräknat, säger Teimouri till P4 Värmland.

Hur ser du på din politiska framtid nu, är du med om fyra åt?

– Vi får ta en sak i taget. Nu får vi ser vad som händer i riksdagsvalet. Sedan ställer jag dessutom upp i kommunvalet i Karlstad. Så jag tror att på något sätt kommer jag säkert vara engagerad i politiken, oavsett vad som händer nu, svarar Teimouri.

Forrige artikel Erixon (SD) tar politisk timeout: ”Slitit över min förmåga” Næste artikel Lufs Romina Pourmokhtari lämnar ordförandeposten Lufs Romina Pourmokhtari lämnar ordförandeposten
Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Statskontoret avvecklas – namnet blir kvar

Regeringen och SD har bestämt sig. Statskontoret ska avvecklas i januari 2026. Myndighetens verksamhet ska i stället in i Ekonomistyrningsverket som byter namn – till Statskontoret.